Hyundai Motor і Michelin: спільний проект з виробництва шин для електромобілів

20 сентября 2018 г.

Автомобільний світ з цікавістю сприйняв новину про співпрацю двох найбільших корпорацій. За умовами майбутнього проекту обидві компанії будуть спільно створювати унікальні всесезонні шини для електромобілів новітнього покоління.

Вони покликані забезпечити підвищену енергоефективність електрокарів, поліпшити надійність і збільшення ходового запасу. Крім того, в розробці і проект шин до різних моделей бренду люкс-класу – Genesis.

В заяві топ-менеджера Hyundai Ян В. Чула прозвучала впевненість, що таке партнерство дозволить ширше використовувати новітні технології, і тому майбутні шини будуть цікаві споживачам. Він підкреслив не тільки перспективу, а й широту проекту, в якому також буде розроблена гума люксових моделей бренду Genesis і спорткарів. Мова йде про шини для електромобілів, випуск яких планується тільки в 2020 році. На той час з'являться також покришки для спортивних та люксових машин і, за заявою виробників, що забезпечать: кращу керованость, зменшення вібрації на високій швидкості, підвищену екологічність, покращення комфорту.

Високу оцінку перспективної співпраці двох компаній висловив і президент відділення шин Michelin – Венсан Руссе-Рувьер. Він упевнений, що така співпраця це – прямий шлях до нових можливостей і гордий тим, що керівництво Hyundai Motor обрало саме їх компанію в якості партнера для розробки і виробництва шин майбутнього для люксових і електричних автомобілів. Одним з важливих напрямків такої співпраці було названо ефективний обмін досвідом між співробітниками компаній, а також організація спільних навчальних курсів і семінарів для них.

Купить шины Michelin