Кросовер Nissan Leaf став реальністю

16 ноября 2021 г.

 

Nissan Leaf існує з 2010 року, і обидва покоління EV pioneer використовують п'ятидверний кузов хетчбека. За чутками, наступне покоління перетвориться на кросовер.
Перше, що можна помітити на кросовері Leaf – це збільшений дорожній просвіт завдяки новому набору пружин, які підіймають автомобіль на 30 мм до 190 мм або більше, якщо додати більш потужні шини. Тюнер вибрав комплект 17-дюймових сталевих коліс від CLS, взутих в універсальні всюдихідні шини Grabber. Обмежуючи дальність та ефективність електромобіля, вони забезпечать більшу тягу на бездоріжжі.
Для зовнішнього вигляду позашляховика було додано матово-чорну пластикову обшивку на колісні диски, на передній та задній бампер, а також новий тримач заднього номерного знака. Існує також спеціальне доповнення до переднього бампера з вбудованою протиковзкою пластиною, а також подовжувачі бічних порогів, які, ймовірно, служать лише для цілей дизайну.
Як завершальний штрих – багажник на даху для додаткового багажу або обладнання, а також світлодіодне підсвічування, коли стає зовсім темно.
Leaf першого покоління зберіг свій штатний електричний силовий агрегат. Модель була доступна з літій-іонним акумулятором потужністю від 24 кВт до 30 кВт/год. залежно від року випуску. Один електродвигун виробляв 107 л. с. і 280 Нм крутного моменту, забезпечуючи гідну продуктивність для свого часу.