Купуючи гальмівні колодки, не попадіть на гачок фальсифікаторів

12 июля 2019 г.

 

Купівля гальмівних колодок, хоча на перший погляд й виглядає простою дією, але має свої особливості та тонкощі, які проігнорувати просто неможливо, адже це пов'язано, насамперед, з безпекою руху.

На що потрібно звернути увагу

Продавець пропонує вам дешеві колодки. Ця пропозиція може приховувати свої підводні камні. Перш за все, солідні компанії під час виготовлення цієї продукції залучають до 40 різних компонентів та використовують відповідальні технологічні процеси, такі як пресування та спекання. Якщо ціна на гальмівні колодки підозріло низька, є ймовірність, що вам намагаються продати підробку, яка містить менше складових або були спрощені виробничі операції. Треба відзначити, що бувають випадки, коли відомі бренди теж випускають бюджетні варіанти. Принаймні, треба все одно звертати увагу, щоб це не була підробка. Про це – нижче.

Уважно огляньте упаковку

Як правило, поважні компанії надають досить багато інформації на коробці. Це – і дані про виробника, і артикул, і призначення колодок, а всередину ще й поміщають інструкцію. Дещо можуть відступати від цих правил американські виробники, які працюють в умовах своїх стандартів. В інших випадках, відсутність або недостатність необхідної інформації на упаковці повинна викликати підозру, навіть якщо на коробці згадується відомий бренд. Тому найкращий варіант – це купувати у офіційних дилерів і дистриб'юторів.

Зовнішній огляд колодок

На гальмівній поверхні повинні бути відсутні відколи або вищерблини. Також порівняйте колодки між собою. Їх розміри не повиннні відрізнятись. У більшості випадків виробник наносить свою назву або логотип на самі колодки.

Як зекономити на купівлі гальмівних колодок

На ринку знаходиться величезна кількість виробників, які спеціалізуються в цій галузі. Не завжди купівля найдорожчих колодок гарантує найкоротший гальмівний шлях. У кожного автовиробника свої гальмівні системи під які він розробляв диски та колодки. Можна купити оригінал, але це великі витрати. Оригінальні запчастини та витратні матеріали не всім по кишені, і для цього є альтернативний ринок. Наш досвід продажів, який підтверждують відгуки клієнтів, дозволяє нам підбирати і поєднувати диски чи колодки різних виробників без втрати комфорту і гальмівної сили. Все це індивідуально. Наш менеджер допоможе вам зробити правильний вибір без переплат.

Дзвоніть нам:

  • 044 221 21 02.
  • 067 109 67 33.
  • 099 109 67 33.
  • 073 109 67 33.