Новий флагманський кроссовер Citroen C5 X пропонує «максимальний комфорт»

10 мая 2021 г.

 

Новинка буде поставлятися з бензиновий та підключеним гібридним двигуном, а його вартість складе близько 27000 фунтів стерлінгів, коли він прибуде до Великобританії на початку 2022 року.

Citroen продовжує прокладати собі шлях, приділяючи особливу увагу комфорту, новий флагман Citroen C5 X вважає найкращим вираженням розслаблення та благополуччя.

Генеральний директор Citroen Вінсент Кобі, розповів: «В минулому у нас було багато туристичних автомобілів під назвою C5. Ми розглядаємо це як гедоністичну пропозицію, а не як пропозицію розкоші – це мрія, яка цього варта».

Стиль C5 X був навіяний концептом C-Xperience, показаним на Паризькому автосалоні 2016 року. Довгий капот має характерний виступ у центрі, а високі вузькі колеса заповнюють арки. Задній бампер оброблений чорним пластиком – ще один натяк на стиль позашляховика, при цьому також є два спойлери.

Ще одне нововведення для C5 X – це повністю новий 12-дюймовий сенсорний HD-екран інформаційно-розважальної системи, який, як і новий C4, має елементи управління обігрівом і вентиляцією. У цієї системи є функція бездротового оновлення, а також опція встановлення проекційного дисплея шириною 21 дюйм.

#Шины #Диски #ПокраскаДисковКиев #ПокраскаДисковОболонь #ШинныйСервисОболонь #ШиномонтажОболонь #ШиномонтажКиев #Шиномонтаж #РемонтДисковКиев #РемонтДисковОболонь #РеставрацияДисковКиев #РеставрацияДисковОболонь #РихтовкаДисковКиев #РихтовкаДисковОболонь #Секретки #СекретныеБолты #СекретныеГайки #ЦентровчныеКольца #ПроставочныеКольца #ДатчикиДавленияШин #ДатчикиДавления #ПрошивкаДатчиковДавления #РемонДатчиковДавления #ДатчикиДавленияРемонт #СезонноеХранениеШин #СезоннеЗберіганняГуми #РемонтШин #ШиноРемонт