Polestar випустить перший у світі кліматично нейтральний автомобіль до 2030 року

3 мая 2021 г.

 

Замість того, щоб просто компенсувати викиди, проект «Polestar 0» має на меті викорінити їх з усіх аспектів виробничого процесу.

Polestar оголосив про нову ініціативу під назвою "Polestar 0." У рамках проекту шведський бренд до закінчення десятиліття зосередиться на усуненні викидів вуглецю на кожному етапі процесу виробництва автомобілів.

Більшість виробників компенсують викиди вуглецю висадкою дерев або іншими зеленими ініціативами, але генеральний директор Polestar Томас Інгенлат стверджує, що справжній вуглецевий нейтралітет вимагає радикального перегляду способу побудови автомобілів; особливо зараз, коли експерти з питань клімату порушують питання щодо довгострокової здатності лісів зберігати вуглець.

Polestar також бере участь у дослідженні Міжурядової комісії з питань зміни клімату, де згадується про те, як більшість лісів все ще вирубуються за допомогою традиційних методів та механізмів, що забезпечує високий рівень викидів вуглецю.

Крім того, не зменшуючи викидів, виробники допомагають створити умови для більш частих лісових пожеж. Підвищення глобальних температур означає, що посухи є набагато частішими, що може перетворити спеціально побудований ліс, що ковтає вуглець, на «трут».

Інгенлат продовжив, кажучи: «Споживачі є величезною рушійною силою у переході до стійкої економіки. Їм потрібно надати належні інструменти для прийняття обґрунтованих та етичних рішень. Це робить речі дуже зрозумілими. Сьогодні Polestar 2 залишає заводські ворота з вуглецевим слідом. У 2030 році ми хочемо представити автомобіль, який цього не робить ".

#Шины #Диски #ПокраскаДисковКиев #ПокраскаДисковОболонь #ШинныйСервисОболонь #ШиномонтажОболонь #ШиномонтажКиев #Шиномонтаж #РемонтДисковКиев #РемонтДисковОболонь #РеставрацияДисковКиев #РеставрацияДисковОболонь #РихтовкаДисковКиев #РихтовкаДисковОболонь #Секретки #СекретныеБолты #СекретныеГайки #ЦентровчныеКольца #ПроставочныеКольца #ДатчикиДавленияШин #ДатчикиДавления #ПрошивкаДатчиковДавления #РемонДатчиковДавления #ДатчикиДавленияРемонт #СезонноеХранениеШин #СезоннеЗберіганняГуми #РемонтШин #ШиноРемонт