Помилки детейлінгу

11 октября 2021 г.

 

1. Не мийте автомобіль під впливом прямих сонячних променів. Хімічні засоби будуть висихати дуже швидко, на машині можуть залишитися розводи і краплі, які потрібно буде прибирати детейлінг спреєм.

2. Для миття автомобіля краще використовувати будь-які аксесуари (рукавиці, ганчірки і так далі) з глибоким довгим ворсом, який поглинає піщинки і не дозволяє їм дряпати лакофарбове покриття. Обов'язково обполіскуйте ганчірку спочатку у відрі з чистою водою, перш ніж знову занурити її у відро з піною.

3. Не використовуйте водосгони. Так можна подряпати ЛФП. Користуйтеся рушником для сушки з довгим і щільним ворсом (1200 гр/м2), який вбирає велику кількість вологи.

4. Не розпилюйте очищувач для коліс на гарячі або теплі диски. Це може привести до пошкодження їх лакофарбового покриття. Краще утриматися від миття дисків протягом деякого часу після поїздки, щоб дозволити гальмам і колесам охолонути.

5. Не поліруйте гумові та пластикові деталі, тому що це їх забруднить. При поліруванні автомобіля доцільніше закривати їх спеціальною стрічкою.

6. Не ставте пляшки із засобами на лакофарбове покриття. Це може сприяти появі водяних патьоків і подряпати поверхню.

7. Не варто наносити силанти поверх воску. Якщо присутні шари воску, то зчеплення з ЛФП буде слабким і силанти змиються під час наступного миття.