Про порошкове фарбування дисків – простими словами

18 августа 2021 г.

 

Якщо стисло – це надійний захист поверхні диска і можливість створення неординарного зовнішнього вигляду автомобіля. Для тих, хто більш заглиблюється в деталі – порошкове фарбування дисків постане складним полімерним процесом, під час якого дрібні частинки фарби «примагнічуються» до поверхні, а після цього, в особливій камері, відбувається полімеризація «запікання». Таким чином забезпечується додатковий захист від агресивного зовнішнього середовища, з яким постійно контактує колесо, (це і вплив вологи; хімічних речовин, що застосовуються комунальниками; і удари; і подряпини, і багато іншого). Вчасно непофарбовані диски незабаром просигналізують нам корозією, грибком, сколами, закисом колісних болтів і ніпелів.

Ремонт, фарбування дисків – це процеси, які не варто надовго залишати поза своєю увагою. Вкладені кошти сторицею окуплять себе.

Компанія Garazh володіє запатентованим обладнанням, що дозволяє виконувати високоякісне і професійне фарбування дисків зі збереженням їх початкових характеристик.

Ми використовуємо тільки сертифіковану фарбу авторитетних виробників, яка відповідає високим європейським нормам.

Вашій увазі пропонується велика палітра кольорів. Є можливість нанести різні кольори на один об'єкт.

Ремонт, фарбування дисків виконується спецалістами з більш, ніж 5-річним досвідом.

Ми даємо гарантію.

Час фарбування, в середньому – від 12 годин до доби.