Трійка лідерів серед зимових шин по тестам Auto Bild 2019

13 декабря 2019 г.

 

Компанія “Гараж” пропонує вашій увазі черговий тест зимових шин. Наразі вже від німецького автомобільного журналу Auto Bild, що допоможе вам зробити кращий вибір для свого авто.

Отже, переможець тесту Auto Bild 2019 – шина Continental WinterContact TS860, яка зайняла в торішньому тесті Auto Bild друге місце. «Кращі ходові якості в будь-яких погодних умовах» забезпечили їй явне домінування. Особливої похвали були удостоєні точні і швидкі реакції моделі на рульове управління, хороша бічна стійкість, паливна економічність, високий потенційний пробіг і низький опір коченню.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Друге місце пішло в залік компанії Goodyear з її зимовими шинами UltraGrip Performance +, зазначеними за «зразкове водіння на мокрій і засніженій поверхні». Випробувачі заявили, що вони забезпечують точні реакції на повороти керма, динамічну керованість і ефективне гальмування на снігу і мокрій дорозі. Крім того, вони характеризуються високою стійкістю до зносу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Для найдорожчої моделі тесту Michelin Alpin 6 ці випробування всього лише другі за рахунком за її кар'єру. Тест Auto Bild приніс французам третє місце, звання «Еко-Мастера» і вердикт «зразкові зимові шини з надійними зчіпними властивостями на снігу і мокрій поверхні». При хорошій стійкості до аквапланування і точності управління, їм властиві високий їздовий комфорт і найтриваліший ресурс експлуатації з 20 протестованих моделей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Компанія “Гараж” пропонує широкий асортимент шин за лояльними цінами, а також – допомогу професійних консультантів, які знають, як підібрати найкращий варіант.

Телефонуйте нам за номерами:

  • 067 109 67 33.
  • 099 109 67 33.
  • 073 109 67 33.
  • 044 221 21 02.

Каталог зимових шин:

Continental: https://www.garazh.ua/tires/zimnie/continental

Goodyear: https://www.garazh.ua/tires/zimnie/goodyear

Michelin: https://www.garazh.ua/tires/zimnie/michelin