Що приготувала Michelin до зими 2019-2020

8 ноября 2019 г.

 

Ця компанія – один з найстаріших виробників шин. Мішлену належать патенти по створенню особливих конструкцій протектора, що дозволяють підвищити швидкісні якості і безпеку покришок, а так само на шини з посиленою боковиною (Zero Pressure Technology), на яких при пошкодженні можна з невисокою швидкістю доїхати до найближчої майстерні без установлення запаски або докатки.

Асортимент для зими 2019-2020 Michelin поповнила чотирма новинками:

X-Ice North 4

Це шиповані шини, з направленим малюнком протектора, глибоким профілем, новою формою ламелей і вдвічі більшою кількістю шипів, ніж у попередньої моделі.

Завдяки доданим еластомерам, градус її скловання знизився аж до -65 градусів. У цьому діапазоні гума повністю зберігає свої робочі характеристики.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alpin 6

На відміну від попередньої моделі, ця призначена для експлуатації в умовах м'яких європейських зим. Її протектор сконструйований за технологією EverGrip, яка змінює малюнок покришки по мірі її стирання.

Самостабілізація зношеної частини протектора, а так само багатошаровість гумової суміші, забезпечують безпеку експлуатації в цілому, і високе зчеплення шини з дорогою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pilot Alpin 5 SUV

Приставка SUV говорить про те, що шина призначена для кросоверів і більш важких позашляховиків. Ця модель об'єднала в собі нові напрацювання Michelin (Total Performance) щодо збільшення зчіпних властивостей покришок в зимових умовах з високими швидкісними характеристиками.

Додавання в гумову суміш соняшникової олії дозволило стабілізувати роботу шини при екстремально низьких температурах, а ламелі StabiliGrip (з функцією самоблокування) забезпечують точність рульового управління при високій швидкості автомобіля.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agilis CrossClimate

Протектор цієї моделі дуже схожий на Alpin 6, але ламелей в ній набагато менше. Це всесезонка, яка не може експлуатуватися при більш низьких ніж -5 градусів температурах, а тому називатися зимовою не може.

Їздити на ній круглий рік можна тільки там, де протягом календарної зими сніг практично не випадає. Зате V-подібний направлений протектор ідеально підходить для відводу рідкого бруду і сніжної каші. Але в іншому ця модель демонструє характеристики, властиві літній гумі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Компанія Гараж пропонує широкий асортимент шин за лояльними цінами, а також – допомогу професійних консультантів, які знають, як підібрати найкращий варіант.

Телефонуйте нам за номерами:

067 109 67 33.

099 109 67 33.

073 109 67 33.

044 221 21 02.

Каталог зимових шин Michelin http://https://www.garazh.ua/tires/zimnie/michelin