Triangle привезе п\ять новинок на TTC 2018

31 мая 2018 г.

На виставці The Tire Cologne (TTC) відбудеться прем\єра відразу п\яти нових легкових шин від китайської компанії Triangle.

 

Компанія Triangle під час майбутньої галузевої виставки The Tire Cologne продемонструє свій оновлений образ бренду, покликаний відображати розвиток марки і прискорення її глобалізації. У Triangle кажуть, що процес виходу на світовий ринок було розпочато після виведення акцій на торги на Шанхайській фондовій біржі в 2016 році і продовжений за допомогою відкриття ряду регіональних представництв на всіх континентах в 2017-му, і оголошення про те, що компанія інвестує 580 мільйонів доларів у будівництво свого першого заводу за межами Китаю.

 

 

Triangle також оновлює свій асортимент легкових шин. I першими новинками, які будуть представлені на TTC 2018 у Кельні, стануть шини Triangle SeasonX, Triangle AdvanteX, Triangle AdvanteX SUV, Triangle GripX M/T і Triangle SporteX Runflat.

 

Triangle SeasonX належать до все більш популярних в Європі – всесезонних шин і були розроблені спеціально для європейського ринку. Шини сімейств AdvanteX і GripX призначені для власників позашляховиків, а Triangle SporteX Runflat завершують формування оновленої лінійки UHP-шин китайського бренду.

 

«Випуск п\яти нових продуктів – це гучна декларація намірів і перший крок на шляху до реалізації нашої дорожньої карти, – заявив Мірко Спіньелла (Mirco Spiniella), директор з розвитку європейського відділення Triangle. – Оновлений асортимент дозволить нашим партнерам стати більш конкурентоспроможними в контексті європейського ринку, і ми особливо багато очікувань пов\язуємо з шинами SeasonX, які дозволять нам вийти в самий швидко зростаючий сегмент ринку Європи. У той же час, шини AdvanteX і GripX також допоможуть нам європеїзувати свою товарну лінійку».

 

Купить шины Triangle