Uniroyal RainSport 3 вийшли в версії Run-Flat

14 июня 2018 г.

 У лінійці літніх легкових шин Uniroyal RainSport 3 з\явилися моделі, виконані за технологією SSR (Self-Supporting Runflat).

На виставці The Tire Cologne (TTC) компанія Continental оголосила, що шини Uniroyal RainSport 3 будуть доступні з конструкцією Run-Flat, яка в разі втрати тиску дозволяє продовжувати рух при зниженій швидкості. Таким чином, відпадає необхідність міняти шину на узбіччі, і конструкція шин зазвичай дозволяє доїхати до найближчого сервісного центру.

 

 

Uniroyal RainSport 3 мають асиметричний малюнок протектора і призначені для спортивних легкових автомобілів і кросоверів. Розробники імітували акулячу луску в поздовжніх канавках протектора (Shark Skin) Technology), завдяки чому вода проходить через канали практично без утворення завихрень. Розробники також говорять, що змогли поєднати переваги спрямованих і асиметричних малюнків протектора, при цьому усунувши їх недоліки. Шини мають цілісну зовнішнью плечову зону, яка підвищила поперечну жорсткість протектора і покращує бічну стійкість, а додатковою перевагою такого дизайну став зменшений рівень шуму. Крім цього, інженери змогли домогтися істотного зниження опору коченню.

 

Шини випускаються в розмірах з діаметром від 14 до 21 дюйма, частина з яких схвалена для швидкостей до 300 км/ч. Пропонуються також моделі, розроблені спеціально для автомобілів класу SUV, що відрізняються збільшеною вантажопідйомністю і додатковим захистом ободу. Шини з конструкцією Run-Flat в літньому сезоні 2018 року будуть доступні в розмірах для дисків діаметром 16-18 дюймів.

 

Купить шины Uniroyal