Зимова новинка від Nokian

26 ноября 2019 г.

 

Цього року Nokian представила всього одну принципово нову модель – фрикційну Hakkapeliitta R3, яка пропонується в двох версіях – для легкових машин і для кросоверів та позашляховиків.

Як завжди, у Нокиан не обійшлося без інновацій. За технологією Arctic Sense Grip протектор нової моделі забезпечений ламелями декількох конфігурації, вони дозволять шині пристосовуватися до різних погодних умов.

Звичних шипів у неї немає. Їх замінюють, так звані, снігові кігті (Snow Claws) – розташовані між блоками протектора трикутні канавки з вигнутими гранями, частина з яких знаходиться в плечових зонах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У виробництві шин для важких автомобілів категорії SUV, застосована концепція Aramid Sidewall. Для посилення боковин тут використані волокна арамида – синтетичного поліаміду, що відрізняється відмінною термостабильностью і міцністю, що забезпечує шині високу стійкість до бічних порізів і ударів.

Саме компанія Nokian трохи більше вісімдесяти років тому придумала зимову шину, як таку. І перша модель, призначена для легкового транспорту, вже тоді, в 1936 році, називалася Hakkapeliitta.

Компанія Гараж пропонує широкий асортимент шин за лояльними цінами, а також – допомогу професійних консультантів, які знають, як підібрати найкращий варіант.

Телефонуйте нам за номерами:

  • 067 109 67 33.
  • 099 109 67 33.
  • 073 109 67 33.
  • 044 221 21 02.

Каталог зимових шин Nokian https://www.garazh.ua/tires/zimnie/nokian