Зимова пропозиція від компанії Continental до сезону 2019-2020

12 ноября 2019 г.

 

З випуску шин цей німецький виробник займає перше місце в Європі і четверте – в усьому світі. Тому його новинки ніяк не можна обійти увагою, тим більше що саме вони найчастіше очолюють рейтинг шипованих зимових шин, і не тільки в 2019-2020 р.р.

Continental представила дві новинки для легкового автотранспорту: фрикціонну шину VikingContact 7 з протектором скандинавського типу, та нешиповану шину (липучку) WinterContact TS860S з протектором, більше відповідним для європейських зим.

У чому принципові відмінності цих моделей? Зима на півночі і зима на півдні – це абсолютно різні поняття, тому що температури, їх перепади та кількість опадів дуже відрізняються. Шини, призначені для тих чи інших умов експлуатації, мають розбіжності не тільки за малюнком протектора, але і за складом гумової суміші та структурою боковин.

В умовах стабільно низьких температур найбільш важливо, щоб гума могла зберігати еластичність. Якщо вона затвердіє, ламелі просто перестануть працювати, а вони для нешипованої шини є головним елементом, за рахунок якого забезпечується її зчеплення з асфальтом.

Покришки для скандинавської зими виготовляються з самої м'якої гуми. При нульовій (або близькій) температурі вона буде занадто швидко зношуватися.

До речі, такий варіант ідеально підійде для спортивних автомобілів, тому що відмінно зчіплюється з дорогою за рахунок збільшених плечових зон. В одному з тестів, проведених німецьким журналом Auto Bild серед нешипованих шин, саме ця модель зайняла найвищу сходинку п'єдесталу.

Вийти на ринок до сезону 2019-2020 також готується ще дві моделі: шипована Continental VanContact Ice, і липучка Continental VanContact Viking.

Слідкуйте за нашими новинами. Ми будемо продовжувати огляд зимових новинок сезону 2019-2020 від найкращих світових виробників.

Компанія Гараж пропонує широкий асортимент шин за лояльними цінами, а також – допомогу професійних консультантів, які знають, як підібрати найкращий варіант.

Телефонуйте нам за номерами:

067 109 67 33.

099 109 67 33.

073 109 67 33.

044 221 21 02.

Каталог зимових шин Continental https://www.garazh.ua/tires/zimnie/continental