Зимові поради від професіоналів

9 января 2020 г.

 

Інженери компанії Pirelli поділилися рекомендаціями щодо зимового водіння та використання шин.

Плавні рухи

Уникайте різких прискорень і гальмувань, здатних привести до втрати зчеплення з дорогою на мокрій або засніженій поверхні. Уникайте також різкого рульового управління.

Перевірте максимально допустиму швидкість

Звертайте увагу на обмеження швидкості, зазначені на зовнішній стороні шини. Допускається використовувати зимові шини, на яких вказана більш низька швидкість, ніж визначено законом.

Завжди використовуйте повний комплект зимових шин

Для забезпечення відмінних ходових характеристик і безпеки необхідно використовувати однакові шини. Завжди використовуйте чотири зимові шини одного бренду і з однаковими технічними характеристиками.

Перестановка шин

Перестановка шин забезпечує рівномірний знос і підвищує довговічність. Зимові шини слід переставляти через кожні 8 000-10 000 км.

Перевіряйте протектор

Зимові шини показують відмінні характеристики на снігу при глибині малюнка протектора 4 мм. Зазвичай, мінімальна допустима глибина малюнка протектора зимових шин складає 1,6 мм.

Зберігайте шини акуратно

Невикористані шини повинні зберігатися в накачаному стані з періодичним контролем тиску. Найбільш оптимальний спосіб зберігання – вертикально на полицях в ряд, на відстані принаймні 10 см від підлоги.

Компанія “Гараж” пропонує широкий асортимент шин за лояльними цінами, а також – допомогу професійних консультантів, які знають, як підібрати найкращий варіант.
Телефонуйте нам за номерами:

  • 067 109 67 33.
  • 099 109 67 33.
  • 073 109 67 33.
  • 044 221 21 02.

Каталог зимових шин: https://www.garazh.ua/tires/zimnie