Відродження британських мотоциклетних брендів зіграло на руку Avon

23 августа 2018 г.

 Avon Tyres отримує вигоду від недавнього сплеску інтересу до мотоциклетних марок “туманного Альбіону”. 

Незважаючи на те, що на британському ринку мотоциклів в останні 12 місяців спостерігається стагнація, Avon продовжує укладати все нові контракти в секторі первинної комплектації, в якому компанія істотно посилила свої позиції за минулі п\ять років. Avon, наприклад, комплектує такі ретромоделі від Triumph, як Bonneville Bobber, Bobber Black і Thunderbird LT, і крім того шини компанії встановлюються на мотоцикли від Royal Enfield і CCM.

 

 

В даний момент Avon вже є єдиним виробником мотошин в Британії, а зараз компанія також отримує вигоду від популярності мотоциклів з ретродизайном, чиї виробники збільшили попит на шини з білими боковинами.

 

«Зараз ми випускаємо більше преміальних шин з білими боковинами, ніж будь-коли до цього, і це говорить про збільшення ринку мотоциклів з класичним дизайном, зазначив Даг Росс (Doug Ross), директор з продажу відділення мотошин Avon. Хоча мотоциклетний ринок зараз стагнує, ми зберігаємо свої позиції, а в сегменті первинної комплектації навіть збільшуємо оборот. Британські бренди є культовими і у них величезна армія шанувальників, що є для нас дуже вигідним ресурсом».

 

 

За словами пана Росса, шини Avon RoadRider зараз входять в заводську комплектацію 350-кубових мотоциклів Royal Enfield, а їх нова модель Himalayan також оснащується шинами від Avon. Крім цього, компанія комплектує шинами Avon Cobra новий Spitfire Bobber, недавно представлений на Фестивалі швидкості в Гудвуді.

 

Купить шины Avon