История легкосплавных дисков ALUTEC

8 ноября 2011 г.

Історія легкосплавних дисків Alutec бере початок з 1996 року. Завдяки стрімкому розвитку, диски Німецького виробництва здобули прекрасну репутацію у всьому світі поміж виробників та автолюбителів. Дизайнери з високим чуттям стилю, передові технології виробництва – ось основні фактори, які сприяють успіху компанії.

Alutec використовує декілька, власно розроблених технологій, для підвищення міцності дисків, зменшення їхньої ваги, зниження ціни виробництва. Вони дозволяють зменшити вагу від 10 до 25 відсотків, в порівнянні з конкурентами, виготовленими по технології лиття під низьким тиском.

Відділ контролю якості виробника сам тестує продукцію, що пришвидшує темпи підвищення якості. Під час виробництва, диски проходять шість етапів перевірки якості лиття, що виключає можливість браку. Три шари покриття забезпечують бездоганний вигляд дисків в літній та зимовий період на протязі довгого часу. Alutec відповідає критеріям КВА, TUV та VDA органів сертифікації, та сертифіковані відповідно до ISO 9001.

Ексклюзивний дистриб\ютор дисків Alutec в Україні, Асканія Авто, дала можливість українським автовласникам відчути переваги при використанні високоякісної продукції. Уже більш як пів року, клієнти дилера в Києві та області, компанії Гараж плюс, насолоджуються новими придбаннями. Ви маєте можливість розділити їх успіх.

Будь неперевершеним – буть з Alutec


 

ТОВ «Аскания –Авто»
тел: 206-46-70
www.ascania-shina.com
ТД «Гараж Плюс»
тел: 044 501 03 54

www.garazh.ua