Коли потрібно міняти автомобільні диски?

19 июня 2019 г.

 

Вагома частка аварій трапляється з причини тієї чи іншої несправності колісних дисків. Крім того, ця причина все більше зустрічається в звітах про ДТП.

Для початку розберемося, які бувають колісні диски. На українському ринку найпоширенішими можна назвати сталеві або штамповані. Вони входять в оснащення бюджетних автомобілів і машин середньої ціни. До речі, їх легше інших відновити після деформації.

Литі або легкосплавні стоять на другому місці за популярністю: вони легкі і різноманітні по дизайну, проте відрізняються вже не настільки демократичною ціною. Ковані диски найдорожчі, але і самі надійні при цьому.

Фахівці радять доглядати за дисками і не забувати віддавати їх на фарбування, якщо пошкоджено покриття. При деформації врятують прокатка і балансування. Але відновити цю деталь до заводської якості вже не вийде: все одно, погіршується керованість, а також зчеплення з дорогою.

І хоча покупка дисків – задоволення не з дешевих, все ж 75% опитаних автомобілістів придбають нові, якщо старі вже неможливо відновити.

Щоб не стати жертвою неякісної продукції, потрібно заздалегідь ознайомитися з результатами перевірки вибраних дисків. І зайвий раз краще не економити на цій не надто важливій, на перший погляд, деталі, але яка відіграє важливу роль в безпеці пересування на автомобілі.

Компанія Garazh має багаторічний досвід з продажу колісних дисків. В нашому асортименті різноманітна продукція, яка може задовольнити широкий попит покупців.

Переходьте за посиланням https://www.garazh.ua/wheels або телефонуйте за номерами 044 221 21 02, 067 109 67 33, 099 109 67 33, 073 109 67 33. Viber, WhatsApp, Telegram – 067 442 5 442 та отримайте нашу всебічну консультацію.