Представлена нова Skoda Octavia Sportline 2021 року

26 апреля 2021 г.

 

Нова модель має надійти у продаж у Великобританії до кінця року.

Косметичні оновлення включають нові 18-дюймові легкосплавні колеса, свіжий передній спліттер, перероблену решітку радіатора та задній дифузор. Sportline буде доступний як хетчбек чи універсал.

Салон нової новинки вирізняється чорною обробкою приладової панелі та парою спортивних сидінь, оздоблених дихаючою оббивкою Thermoflux від Skoda. Покупці також отримають 10-дюймову інформаційно-розважальну систему з Apple CarPlay та Android Auto.

Octavia Sportline вже давно стала дещо дешевшою альтернативою vRS, але зберігає деякі спортивні показники гарячого флагмана. Таким чином, вона буде доступна з такою ж динамічною системою управління шасі та адаптивними заслінками, що і vRS, пропонуючи конкретні налаштування для «комфортної» або «спортивної» їзди.

Покупці матимуть можливість обирати з ряду бензинових, дизельних та гібридних силових агрегатів, а також переднього або повного приводу. Діапазон відкривається 1,5-літровим чотирициліндровим бензиновим агрегатом TSI, що створює 148 к.с. і крутний момент 250 Нм.

У топі знаходиться 2,0-літровий чотирициліндровий турбобензиновий двигун TSI, що є новим введенням в лінійку Octavia. Цей двигун виробляє 187 к.с. і 320 Нм крутного моменту, і він стандартно поєднується з семиступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом.

Також будуть доступні три дизелі, всі з яких базуються на тому самому турбованому 2,0-літровому чотирициліндровому двигуні. Найдешевший варіант – 113 к.с. середня версія 148 к.с. і найдорожча модель пропонує 197 к.с.

#Шины #Диски #ПокраскаДисковКиев #ПокраскаДисковОболонь #ШинныйСервисОболонь #ШиномонтажОболонь #ШиномонтажКиев #Шиномонтаж #РемонтДисковКиев #РемонтДисковОболонь #РеставрацияДисковКиев #РеставрацияДисковОболонь #РихтовкаДисковКиев #РихтовкаДисковОболонь #Секретки #СекретныеБолты #СекретныеГайки #ЦентровочныеКольца #ПроставочныеКольца #ДатчикиДавленияШин #ДатчикиДавления #ПрошивкаДатчиковДавления #РемонтДатчиковДавления #ДатчикиДавленияРемонт #СезонноеХранениеШин #СезоннеЗберіганняГуми #РемонтШин #ШиноРемонт